De meest gestelde vragen bij het kopen van een tapijt - Koreman

De meest gestelde vragen bij het kopen van een tapijt

riviera-antique white-design-310x244-Interieur2

Op zoek naar een tapijt, maar nog onzeker? Dit artikel beantwoordt de meest voorkomende vragen.

Kan ik het tapijt zien voordat ik het koop?

Ja, dat kan je wel! Het is geen probleem. U kunt onze showroom in Maastricht bezoeken van dinsdag tot en met zaterdag en al onze tapijten bekijken. Een van onze deskundigen zal u tijdens uw bezoek adviseren. De unieke bezichtigingsservice van Koreman kan worden gebruikt voor alle tapijten die in de showroom in Maastricht op voorraad zijn.

Kan iemand mij adviseren over het kopen van een tapijt?

Ja, dat kan je wel. In de showroom staan elke dag een of meer experts klaar om u te helpen bij uw keuze. Zij kunnen u precies vertellen welke maat tapijten u nodig hebt, welke tapijten bij uw budget passen en welke tapijten bij uw inrichting passen. Een van onze experts zal ook onderweg zijn voor een inspectiedienst. Zo kunt u advies inwinnen bij de beste tapijtexperts van Nederland. Een tapijtexpert kan u ook helpen via telefoon of chat.

Welke maat tapijt heb ik nodig voor mijn woonkamer?

Er zijn verschillende standaardmaten voor elk type tapijt. Maar gelukkig kan ongeveer 80% van onze collectie op maat worden gemaakt, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken of u wel over een specifieke maat beschikt. Om de beste maat te bepalen, is het belangrijk om naar de bank te kijken. Wilt u het kleed onder de bank, voor de bank, of wilt u dat het onder de bank uitsteekt?

Hoe houd ik mijn tapijt schoon?

Het schoonhouden van uw tapijt is een vaak gestelde vraag. Gelukkig heeft Koreman onderhoudsinstructies voor alle soorten tapijten. Tapijten van wol zijn gemakkelijk schoon te houden. Het belangrijkste is dat u onmiddellijk actie onderneemt en het tapijt dept met een handdoek of een papieren handdoek. Deppen zal het meeste vocht verwijderen. De overblijvende vlek kan vervolgens worden verwijderd met koud water en schoonmaakazijn.

Koreman helpt u graag met uw keuze

✓ Grootste voorraad van de Benelux, geen stalen maar – what you see is what you get
✓ Vrijblijvende zichtzending op locatie
✓ Advies van binnenhuis architect
✓ 600 m2 prachtige showroom in hartje Maastricht
✓ Meer dan 60 jaar een zaak van vertrouwen
✓ Specialist in de mooiste en meest exclusieve handgeknoopte tapijten ter wereld
✓ Maatwerk tapijten mogelijk, custom made
✓ Ook het adres voor vakhandel en architecten

Deel dit artikel:

Bekijk ook:

Menu