Herroepingsrecht

Worden er verzendkosten in rekening gebracht?

Bij bestellingen vanaf € 500,- bezorgen wij binnen Nederland gratis op het opgegeven adres. Bij bestellingen onder € 500 rekenen wij € 35,- bezorgkosten. Voor bezorgen buiten Nederland verzoeken wij u contact met ons op te nemen, zodat wij u een passend voorstel kunnen doen.

Wat is de levertijd van een product?

Indien het product op voorraad is en op werkdagen voor 16:00 uur is besteld, zullen wij de eerst volgende werkdag contact met u opnemen om een afspraak voor levering te maken. Uw bestelling kan dan op korte termijn bij u worden bezorgd.

Uiteraard zijn wij graag bereid uw vragen over levertijden te beantwoorden via 043 3212926 of via info@koremanmaastricht.nl

Op welke wijze worden de tapijten geleverd?

Voorafgaand aan de levering zullen wij u een trackinglink sturen zodat u de leveringsdatum en tijdsip kunt bekijken.

Kan ik mijn order annuleren voordat deze verzonden is, zo ja hoe moet dit?

Bestellingen door consumenten kunnen worden geannuleerd tot de dag voorafgaand aan de dag van bezorging. Wij verzoeken u in dat geval zo spoedig mogelijk contact op te nemen per telefoon (0433212926) of per email (info@koremanmaastricht.nl) . Wij zullen de bestelling vervolgens annuleren en het reeds betaalde bedrag retourneren. Producten die overeenkomstig de specificaties van de klant worden of zijn vervaardigd kunnen na het tot stand komen van de koopovereenkomst niet worden geannuleerd.

Kan ik gebruik maken van mijn herroepingsrecht?

Bij aankoop van producten via internet heeft u, als consument, de mogelijkheid de koopovereenkomst gedurende 14 dagen te ontbinden. Deze termijn gaat in op de dag nadat u het bestelde product heeft ontvangen. U kunt de overeenkomst ontbinden door ons dit te laten weten per mail of telefoon. U kunt ook het hieronder opgenomen modelformulier voor herroeping aan ons toezenden, maar dit is niet verplicht. Gedurende deze termijn is de consument gehouden zorgvuldig met het product en de verpakking om te gaan. In het geval u, als consument, van uw herroepingsrecht gebruik maakt, dient u het product in de originele staat en verpakking, indien redelijkerwijs mogelijk, aan ons aan te bieden. Wij zullen vervolgens met u een afspraak maken om het product op korte termijn weer op te halen. Voor het ophalen van de producten brengen wij maximaal € 200,- in rekening. U kunt het product kosteloos zelf bij één van onze vestigingen langsbrengen, of op eigen kosten op een andere wijze aan ons retourneren. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op bestellingen op specificatie van de klant. (Uitsluiting van het herroepingsrecht is door de wetgever uitdrukkelijk toegestaan voor producten die door de ondernemer overeenkomstig specificaties van de consument zijn vervaardigd.)

U heeft ná mededeling van de herroeping 14 dagen de tijd om te retourneren.

Wij zullen zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de herroepingsmededeling het aankoopbedrag terugbetalen inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering).

Retouradres : Koreman Eigentijds Wonen – Helmstraat 12 – 6211TA – Maastricht.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Garantie, waar kan ik een klacht indienen?

Voor vragen over garantie of het indienen van een klacht over een door ons geleverd tapijt of dienstverlening kunt u met ons contact opnemen. Bij voorkeur ontvangen wij uw vraag of klacht per email (info@koremanmaastricht.nl o.v.v. ‘vraag’ of ‘klacht’) met daarin een korte beschrijving van uw vraag of klacht, en indien van toepassing de aankoopdatum van uw aankoop en uw naam en telefoonnummer. Wij zullen indien mogelijk de volgende werkdag (en uiterlijk binnen 14 dagen) contact met u opnemen. Mocht u niet tevreden zijn over de afhandeling van uw vraag of klacht, dan kunt u zich richten tot de geschillencommissie van www.thuiswinkel.org. (https://www.thuiswinkel.org/consumenten-meld-een-klacht).

Een vraag die hier niet bij staat? U kunt altijd via e-mail contact met ons opnemen! info@koremanmaastricht.nl

Garantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Bijlage I: Modelformulier voor herroeping

Modelformulier voor herroeping

(dit formulier alleen invullen en terugzenden wanneer u de overeenkomst wilt herroepen)

 • Aan: Koreman Oosters & DesignHelmstraat 12, 6211TA  Maastricht.info@koremanmaastricht.nl
 • Ik/Wij* deel/delen* u hierbij mede, dat ik/wij* onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende producten: [aanduiding product]*de levering van de volgende digitale inhoud: [aanduiding digitale inhoud]*de verrichting van de volgende dienst: [aanduiding dienst]*,

  herroept/herroepen*

 • Besteld op*/ontvangen op* [datum bestelling bij diensten of ontvangst bij producten]
 • [Naam consumenten(en)]
 • [Adres consument(en)]
 • [Handtekening consument(en)] (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

* Doorhalen wat niet van toepassing is of invullen wat van toepassing is.

Waarom Koreman Maastricht
 • Goede waardering

 • Topexperts

  Onze adviseurs zijn topexperts

 • Groot assortiment

  Groot assortiment uit voorraad

 • Klantenservice

  Interieurarchitect assistentie