Maatwerk tapijten

OP MAAT GEMAAKTE TAPIJTEN BIJ KOREMAN

Hoewel onze voorraad een breed scala van modellen en maten bevat, begrijpen wij dat soms een unieke benadering vereist is, bovendien houden wij van een uitdaging. Wij helpen onze klanten hun persoonlijke stijl te verkennen en een uniek stuk te ontwerpen dat perfect is afgestemd op hun eigen interieur. Dat kan door middel van het aanpassen op bestaande ontwerpen ,maar ook werken wij met een volledig op maat gemaakte creatie. Ons deskundig team begeleidt u graag bij dit spannende proces.

Vraag naar de mogelijkheden.

.

Niet alle kamers zijn hetzelfde, bepaalde ruimte vragen voor iets anders, een meer tailormade aanpak. Onze uitgebreide collectie tapijten bieden een gevarieerde aaneenschakeling van inspiratie voor klanten die hun creatieve zintuigen willen tarten.Wij kunnen elk ontwerp aan uw specifieke wensen aanpassen. Er zijn talloze mogelijkheden – kleur, vorm, grootte van bestaande tapijten kan worden gewijzigd en patronen vergroten of verkleinen – dat is waarom ons team u door het proces zal begeleiden.

Op maat gemaakte Service
Laat uw verbeelding in werking gestelde en we zullen onze professionele expertise om te zetten uw ontwerp in een mooie opmaat gemaakte deken gebruiken. Wat uw concept, zullen we het verkennen van de vele mogelijkheden van kleur, techniek en materiaal kunt ontwikkelen en realiseren van uw visie. Een op maat gemaakte deken duurt te weven, maar het resultaat is de ultieme luxe – uw zeer eigen meesterwerk aan schat voor eeuwig.

Waarom Koreman Maastricht
  • Goede waardering

  • Topexperts

    Onze adviseurs zijn topexperts

  • Groot assortiment

    Groot assortiment uit voorraad

  • Klantenservice

    Interieurarchitect assistentie