Vloerkleed op maat laten maken

 

 

Door passie gedreven specialisten

Koreman Exclusive Carpets, begonnen als kleine eenmanszaak en inmiddels uitgegroeid tot een dynamische wereldspeler. Een echt familiebedrijf dat al meer dan 55 jaar de mooiste en meest exclusieve tapijten en meubelen uit het Midden-Oosten en Azië haalt. Ons doel is duidelijk: het creëren van superieure handgemaakte luxe producten die de reputatie van Koreman waar maken. Het resultaat? Een prachtige, exclusieve collectie die niet alleen uniek is in Nederland, maar ook wereldwijd.

Duurzaam op een eerlijke manier

Elk tapijt heeft zijn eigen verhaal. Het ontwerp, de kleur en het handwerk weerspiegelen de passie van ons werk. Dat ziet u terug in het hele proces. Van het verzamelen van de fijnste materialen tot het toevoegen van de meest gedetailleerde elementen in het design. We willen de mooiste en meest unieke tapijten met u als klant delen. Door de jaren heen hebben we uitstekende contacten opgebouwd met de beste wevers en de lokale bevolking. Zo weten we op welke manier de tapijten worden gemaakt. Duurzaam en eerlijk. Gemaakt van unieke, natuurlijke ingrediënten. Dat vinden we belangrijk. We zijn lid van de stichting Care & Fair, de preventie van kinderarbeid. Deze stichting zorgt ervoor dat leveranciers duurzame productie toepassen voor het welzijn van hun gemeenschappen.

Vloerkleed op maat laten maken

Koreman Exclusive Carpets biedt een ruim assortiment tapijten aan, die op maat kunnen worden gemaakt. U kunt rechtstreeks in onze webwinkel bestellen of deskundig advies inwinnen. Op maat gemaakte tapijten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en poolhoogten. Een op maat gemaakt tapijt wordt speciaal voor u gemaakt. Als gevolg daarvan is de levertijd meestal iets langer.

Elk huis is anders
Daarom bieden wij ook tapijten op maat aan. U bent op zoek naar een tapijt, maar kunt in onze bestaande collectie tapijten niet de maat vinden die u nodig hebt? Dat is geen probleem. Omdat u een op maat gemaakt tapijt kunt kiezen uit onze op maat gemaakte collectie. Op die manier kunt u een tapijt bestellen dat past.

Bijna elke maat is mogelijk. Wilt u bijvoorbeeld een rechthoekig tapijt kiezen of een vierkant? U kunt ook een rechthoekig tapijt bestellen dat als loper fungeert. U kunt een tapijt op maat bestellen in onze webshop of in onze showroom. Onze gepassioneerde specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden van een karpet op maat dat aan uw wensen voldoet.

U kunt een op maat gemaakt tapijt kiezen in drie stappen
Kies een tapijt dat bij uw interieur past
Kies de vorm van het tapijt dat u wilt: rechthoek, vierkant of loper
Kies de maat die u wilt

Plan uw bezoek

Ziet u een mooi tapijt in onze webshop die u graag wilt bekijken of wilt u geadviseerd worden in onze winkel? Kom dan langs of maak een afspraak in onze zaak in Maastricht. Onze specialisten helpen u graag en zorgen dat het tapijt voor u klaarligt. U kunt zo op uw gemak onze producten bekijken.

Menu