Bezorgen

Bezorgen

Koreman kan uw bestelling laten bezorgen op het door u aangegeven afleveradres. In sommige gevallen levert Koreman de bestelling zelf tot aan uw deur, echter in de meeste gevallen wordt dit uitbesteed aan PostNL (voor bestellingen binnen Nederland) en aan een gespecialiseerd transport bedrijf (voor bestellingen buiten Nederland). Beide partners hanteren een hoge standaard om uw bestelling tijdig bij u te bezorgen.

Levering is standaard tot aan de 1e drempel. Woont u toch hoger? In overleg kunnen we uw situatie bekijken en indien nodig helpen bij een levering op hoger gelegen verdiepingen. Echter gebeurt dit geheel op eigen risico. Als enige uitzondering in Nederland bezorgen wij niet op de Waddeneilanden.

Tijdsbestek

Zodra uw bestelling is geplaatst en betaald gaan wij ervoor zorgen dat we het artikel zo snel mogelijk bij u leveren. Als u een product heeft besteld wat (nog) niet op voorraad is, kan de levertijd behoorlijk afwijken van de normale standaard, indien zullen wij een schatting geven van de verwachte levertijd, dit kan echter in sommige gevallen afwijken, wij vragen hier dan voor uw begrip.

Binnen Nederland worden de producten doorgaans door PostNL binnen 4 werkdagen bij u thuis geleverdBestellingen buiten Nederland nemen meer tijd in beslag en hier is de af te leggen afstand ook van invloed op de bezorgtijd. Normaal gesproken geldt hier een bezorgtijd tussen 1-5 werkdagen. Onze partners houden u door middel van een Track & Tracecode op de hoogte waar uw bestelling zich bevindt.

Gezien wij op maandag gesloten zijn worden bestellingen die in of net voor het weekend worden gedaan pas op dinsdag of woensdag verzonden.

Verzendkosten

Alle bestelde artikelen worden kosteloos bij u thuis geleverd.
Mocht u kiezen voor rembours dan worden er 50eu extra kosten berekend.
Onze partner voor rembours verzendingen lopen via
Ben Becker Transport https://www.benbecker.nl/.

Bezorgen op een ander adres

Het is uiteraard mogelijk om uw bestelling op een ander adres te laten leveren. Tijdens het bestelproces kunt u aangeven uw bestelling te laten bezorgen op een ander adres dan uw factuuradres. Zo kunt u bijvoorbeeld een bestelling laten bezorgen bij een familielid, uw werkadres of bij de buren, zodat u niet perse zelf thuis hoeft te zijn ten tijde van de bezorging.

Mocht er onverwachts niemand aanwezig zijn op het afleveradres, zal uw bestelling hoogstwaarschijnlijk de volgende dag opnieuw aangeboden worden. U ontvangt hierover een bericht van de vervoerder.

Zichtzending

Bij een zichtzending komen u wij persoonlijk bij u op bezoek met maximaal 4 artikelen (max. 4 tapijten en max. 2 meubelstukken) naar keuze.

Let op: Als u een of meerdere artikelen reserveert voor een zichtzending behouden wij het recht voor een of meerdere artikelen te verkopen. Uiteraard krijgt u dan wel de mogelijkheid een ander vergelijkbaar artikel te selecteren.

Waarom Koreman Maastricht
  • Goede waardering

  • Topexperts

    Onze adviseurs zijn topexperts

  • Groot assortiment

    Groot assortiment uit voorraad

  • Klantenservice

    Interieurarchitect assistentie