Zichtzending

Vrijblijvende Zichtzending

Een mooi oosters tapijt is als een schilderij. Een dergelijk tapijt is altijd 100% handwerk waarbij handgesponnen wol wordt gebruikt die is gekleurd met verf opgebouwd uit enkel natuurlijke grondstoffen. Ieder stuk is dus uniek en heeft zijn eigen uitstraling.

Ook onze ruime variatie oude Chinese kasten zijn handgemaakt en authentiek.

Je koopt een dergelijk stuk dan ook meestal vanuit je hart.

 

Toch kan het moeilijk zijn om in te schatten of het stuk dat u mooi vindt ook goed zal staan in de ruimte waarvoor u het heeft uitgekozen.

Wij raden in dat geval aan gebruik te maken van onze service ‘vrijblijvende zichtzending’.

 

Vrijblijvende zichtzending werkt als volgt:

– Selecteer tot 4 tapijten, en/of 2 meubelstukken, uit onze collectie Oosterse meubelen, Perzische tapijten, vintage tapijten, patchworktapijten of  designer tapijten en klik bij ieder tapijt of meubelstuk dat u dit item wilt selecteren op ‘vrijblijvende zichtzending’

– Indien u uw selectie heeft voltooid zullen wij binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om een afspraak voor thuis bezichtiging in te plannen.

Tijdens het bezoek aan huis kunnen wij u helpen met het leggen van de door u geselecteerde tapijten en kunt u op uw gemak kijken welk tapijt of  meubelstuk het beste staat in uw woonkamer of ander vertrek.

– Er worden voor dit hele proces geen kosten in rekening gebracht indien u één of meer van de getoonde stukken aankoopt. Mocht u niet tot een  beslissing kunnen komen dan vragen wij u een relatief kleine vergoeding te betalen voor de door ons gemaakte kosten. Vul hier uw postcode in om te kijken wat de eventuele kosten zijn als u niet tot aankoop overgaat na ‘vrijblijvende zichtzending’, deze kosten worden wel vooraf in rekening gebracht.

 

 

Al meer dan 50 jaar levert Koreman handgemaakte tapijten en antieke oosterse meubelen aan particulieren en het bedrijfsleven. We hebben dan ook een ruime ervaring in de afstemming van verschillende objecten op een bepaalde ruimte.

Wilt u assistentie of advies tijdens bij het zoeken in onze catalogus, kijk dan op onze pagina binnenhuis architect assistentie.

 

U bent natuuriljk ook altijd van harte welkom in onze winkel te Maastricht.

 

Raymond Koreman.

Waarom Koreman Maastricht
  • Goede waardering

  • Topexperts

    Onze adviseurs zijn topexperts

  • Groot assortiment

    Groot assortiment uit voorraad

  • Klantenservice

    Interieurarchitect assistentie