Wat u moet weten over slaapkamerkleden - Koreman

Wat u moet weten over slaapkamerkleden

Showroom Koreman Maastricht

Het hebben van een tapijt in uw slaapkamer is een echte noodzaak, omdat het u op verschillende manieren ten goede komt. Dus, in deze blog post, zullen we u vertellen over tapijten voor de slaapkamer.

Comfort en gemak

Een tapijt in uw slaapkamer ziet er niet alleen mooi uit, het heeft ook een aantal andere voordelen.

  • Verbergt vuil, krassen en slijtage op de vloer
  • Voorkomen van beschadiging van de vloer
  • Geluidsisolatie als er veel lawaai in huis is
  • Gescheiden slaapkamers (bijv. leesruimtes)

Als er verschillende interieurstijlen worden gebruikt, kunnen tapijten worden gebruikt om ze met elkaar te verbinden. Dit maakt de slaapkamer compleet en brengt gemoedsrust met zich mee.

De juiste keuze

Het is belangrijk om het juiste tapijt voor uw slaapkamer te kiezen, rekening houdend met de stijl, kleur en grootte van het tapijt.

Er zijn veel verschillende interieurstijlen, wat het moeilijk maakt om te beslissen welk tapijt het beste bij u past. Klassieke tapijten zijn zeer geschikt voor de slaapkamer omdat ze met vele stijlen kunnen worden gecombineerd. Daarom raden wij u aan eens te kijken naar ons assortiment klassieke tapijten.

Ook de kleurencombinatie is belangrijk en daarom hebben wij allerlei verschillende kleuren tapijten in ons assortiment. Wij adviseren u de kleur blauw te kiezen, omdat die uw hartritme kalmeert en uit onderzoek is gebleken dat die kleur bijdraagt tot een betere slaap. Je kunt de kleur blauw niet in je slaapkamer hebben? Dan is misschien de kleur groen een goed idee, die ook een rustgevend effect heeft en aan de natuur doet denken.

Zowel de grootte als de kleur is belangrijk. Dan brainstorm je over wat je precies wilt bereiken. Als je met plakband speelt, krijg je een beter idee van hoe het tapijt op zijn plaats zal passen. We kunnen het niet laten om je toch wat goede tips te geven.

Klassieke tapijten met medaillons zien er geweldig uit als ze worden gekruist en een beetje onder het bed worden gelegd.
Door de tapijten in lagen te leggen, krijgen ze een moderne uitstraling en kunt u verschillende kleuren combineren.
Wilt u de ruimte in uw slaapkamer waar u leest of studeert accentueren? Kies vervolgens een rond vloerkleed en leg het in dezelfde hoek.

Dit zijn slechts een paar voorbeelden van vloerkleden voor de slaapkamer, hun voordelen en waar u op moet letten bij het kiezen ervan.

Koreman helpt u graag met uw keuze

✓ Grootste voorraad van de Benelux, geen stalen maar – what you see is what you get
✓ Vrijblijvende zichtzending op locatie
✓ Advies van binnenhuis architect
✓ 600 m2 prachtige showroom in hartje Maastricht
✓ Meer dan 60 jaar een zaak van vertrouwen
✓ Specialist in de mooiste en meest exclusieve handgeknoopte tapijten ter wereld
✓ Maatwerk tapijten mogelijk, custom made
✓ Ook het adres voor vakhandel en architecten

Deel dit artikel:

Bekijk ook:

Menu