Pand-voorkant-zaak-helmstraat12

Afspraak showroombezoek voor optimaal advies en keuze

Als u een bezoek wilt brengen aan de showroom van Koreman te Maastricht heeft u de mogelijkheid om daarvoor een afspraak te maken. Het voordeel hiervan voor u is dat een van onze adviseurs u dan op maat zullen informeren en adviseren.

Geef aan waar uw interesse naar uitgaat. Heeft u bijvoorbeeld interesse in een blauw-grijs Avant Garde vloerkleed of gaat uw belangstelling uit naar een authentiek Oosters meubelstuk uit India? Vertel het ons, dan maken wij alvast een voorselectie.

Wel zo praktisch want we willen natuurlijk niet dat uw favoriete vloerkleed of kast onopgemerkt blijft.

Als u twijfelt over uw keuze, dan maken we graag een vervolgafspraak bij u thuis. We nemen dan een aantal voorkeuren mee en tonen ze dan in uw interieur. Dan twijfelt u niet meer.

Tip: Als u een aantal foto’s van uw interieur maakt en ons wilt tonen, dan kunnen we zien welk vloerkleed of meubel het beste past bij uw interieurstijl en voorkeur. U kunt deze foto’s ook naar ons e-mailen als u dat niet bezwaarlijk vindt.

Als u serieuze interesse heeft in een vloerkleed of meubelstuk van Koreman, maar u bent niet in staat om naar de showroom te Maastricht te komen, kunnen we u al videobellend door onze showroom rondleiden. Uw keuze komen we dan bij u thuis demonstreren.

Plan uw bezoek

Menu