Luxe vloerkleed op maat laten maken

 

 

Koreman Exclusive Carpets biedt een ruim assortiment tapijten aan, die op maat kunnen worden gemaakt. U kunt rechtstreeks in onze webwinkel bestellen of deskundig advies inwinnen. Op maat gemaakte tapijten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en poolhoogten. Een op maat gemaakt tapijt wordt speciaal voor u gemaakt. Als gevolg daarvan is de levertijd meestal iets langer.

Elk huis is anders
Daarom bieden wij ook tapijten op maat aan. U bent op zoek naar een tapijt, maar kunt in onze bestaande collectie tapijten niet de maat vinden die u nodig hebt? Dat is geen probleem. Omdat u een op maat gemaakt tapijt kunt kiezen uit onze op maat gemaakte collectie. Op die manier kunt u een tapijt bestellen dat past.

Bijna elke maat is mogelijk. Wilt u bijvoorbeeld een rechthoekig tapijt kiezen of een vierkant? U kunt ook een rechthoekig tapijt bestellen dat als loper fungeert. U kunt een tapijt op maat bestellen in onze webshop of in onze showroom. Onze gepassioneerde specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden van een karpet op maat dat aan uw wensen voldoet.

U kunt een op maat gemaakt tapijt kiezen in drie stappen
✓ Kies een tapijt dat bij uw interieur past
✓ Kies de vorm van het tapijt dat u wilt: rechthoek, vierkant of loper
✓ Kies de maat die u wilt

Plan uw bezoek voor een vloerkleed op maat

Ziet u een mooi tapijt in onze webshop dat u graag op maat wil laten maken? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Maastricht. Onze specialisten helpen u graag met uw keuze en zorgen ervoor dat het vloerkleed dat u op maat wil laten maken dan klaarligt.

Menu