Vloerkleden op maat laten maken

 

 

vloerkleden-op-maat-met-verschillende-lay-outs-en-afmetingen

Bepaal zelf de vorm en maat van uw vloerkleed

Bij Koreman Exclusive Carpets kunt u een uitgebreide selectie vloerkleden op maat laten maken. Deze kunt u rechtstreeks in onze webwinkel bestellen of hier deskundig advies over inwinnen. Tapijten op maat zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en poolhoogten. Deze kleden worden speciaal voor u gemaakt. Als gevolg daarvan is de levertijd meestal iets langer.

Elk huis is anders

Wij begrijpen dat elk huis uniek is en daarom bieden wij ook vloerkleden op maat aan. Mocht u in onze bestaande collectie vloerkleden niet de exacte maat vinden die u nodig hebt, geen zorgen. Met trots presenteren wij onze speciale collectie waarin u moeiteloos een tapijt op maat kunt kiezen. Zo wordt het vinden van het perfect passende tapijt voor uw ruimte een eenvoudige en plezierige ervaring.

Een vloerkleed op maat laten maken

Bijna elke maat is mogelijk. Wilt u bijvoorbeeld een rechthoekig tapijt kiezen of vierkant? U kunt ook een rechthoekig tapijt bestellen dat als loper fungeert. U kunt een luxe vloerkleed op maat laten maken via onze webshop of in onze showroom. Onze gepassioneerde specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden van een karpet op maat dat aan uw wensen voldoet.

Kies een tapijt op maat in drie stappen

  • Kies een vloerkleed dat bij uw interieur past.
  • Kies de vorm van het tapijt dat u wilt: rechthoek, vierkant of loper.
  • Kies de maat dat u wilt.

Plan uw bezoek voor een vloerkleed op maat

Ziet u een mooi tapijt in onze webshop dat u graag op maat wilt laten maken? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Maastricht. Onze specialisten helpen u graag met uw keuze en zorgen ervoor dat het vloerkleed dat u op maat wil laten maken dan klaarligt.

Menu