Een modern vloerkleed van Koreman schittert in elk interieur

 

 

Tijdloos en tóch modern, dat kenmerkt de vloerkleden van Koreman. Onze vloerkledencollecties Boutique Chique, High Design en Haute Couture liggen goed in zowel moderne als in klassieke interieurs. Moderne vloerkleden die het creatieve fundament zijn voor spraakmakende of stijlvolle interieurs.

Welk modern vloerkleed past bij uw interieur?

Moderne vloerkleden voor de woonkamer of eetkamer die niet bang zijn om betreden te worden. Ze kunnen immers tegen een stootje en zijn makkelijk te reinigen. Het design ervan doet het goed in elk vertrek. Maar welk design past bij uw interieur? Of meer specifiek, welk vloerkleed past bij bijvoorbeeld bij een Chinese kast?

Op deze website en in onze winkel/showroom heeft u volop keuze en we zijn ervan overtuigd dat er altijd een vloerkleed is dat bij uw interieur past.

Het advies en de service van Koreman Exclusive Carpets gaat ver. Toon ons enkele foto’s van uw interieur en kleur en wij helpen u met de juiste selectie. Klinkt logisch, maar wij gaan een stap verder. Bij serieuze belangstelling komen we graag met een voorselectie moderne vloerkleden bij u thuis of elders en tonen ze één voor één op de plek waar u een vloerkleed wenst.

Van het tapijt van uw keuze zult u geen spijt of twijfel krijgen. Zelfs als uw grijze bank op termijn wordt vervangen voor een bank in een andere kleur. De moderne vloerkleden van Koreman gaan met hun tijd en uw interieur mee.

Een modern interieur wordt blij van een Koreman design vloerkleed

U houdt van design en in uw interieur weerspiegelt uw stijl en passie. Strakke meubels en verlichting van gerenommeerde merken maken u blij. Een modern tapijt kan daarbij een belangrijke rol spelen als sfeermaker. Immers, veel design heeft de neiging om klinisch en kil over te komen. Een modern tapijt of vloerkleed zorgt dan voor warmte, sfeer en biedt een uitstekend contrast met uw meubilair.

Koreman Exclusive Carpets staat als merk voor design en exclusiviteit

Een modern tapijt is niet per definitie kleurrijk of vreemd van vorm. De moderne vloerkleden van Koreman kunnen zowel ingetogen als uitbundig zijn. Toon ons uw interieur dan laten wij u zien wel design vloerkleed daar bij past.

Moderne vloerkleden voor klassieke interieurs

Een klassiek interieur straalt kwaliteit en vakmanschap uit. En degelijkheid. De tijd dat klassieke interieurs oubollig en lomp waren is passé. In klassieke interieurs is steeds vaker ruimte voor moderne of Oosterse accessoires. Een modern vloerkleed zie je daarom steeds vaker in statige interieurs. Een design tapijt realiseert een aantrekkelijk contrast met klassieke meubels en stoffering. Koreman Exclusive Carpets heeft in veel statige villa’s, herenhuizen, hotels en zelfs kastelen de mooiste moderne vloerkleden uit het Verre Oosten gelegd.

Heeft u interesse in een modern vloerkleed? Maak dan een showroomafspraak en kom naar het gezellige Maastricht. Ter voorbereiding kunt u op deze website hier onze moderne vloerkleden verkennen. Maar in het echt zijn ze natuurlijk veel mooier. En groter. Of bent u toch op zoek naar andere stijlen voor in uw woning? Neem dan een kijkje op onze website waar wij een groot assortiment hebben aan vloerkleden. Denk bijvoorbeeld aan een Oosters tapijt, hoogpolige tapijten, klassieke tapijten, patchwork vloerkleed en nog veel meer.

Menu