Passion for Beauty.
Share your unique vision with us.

 

 

Wij zijn Koreman Maastricht

Bij Koreman waarderen we schoonheid en willen we de beste ambachtelijke en meest exclusieve tapijten delen met onze klanten. Elk tapijt heeft zijn eigen verhaal. Het ontwerp, de kleur en het materiaal weerspiegelen de passie van ons werk. Onze missie is duidelijk. We creeren handgemaakte, luxe tapijten die onze reputatie op het gebied van design, kwaliteit, levensduur en waarde waarmaken.

“We welcome you to share your unique vision of beauty with us, to create the most memorable of living spaces for your customers.” 

– Raymond & Esther Koreman

Tapijten voor interieur

Neem contact op voor meer informatie

Tapijten voor kantoor

Neem contact op voor meer informatie

Tapijten voor hotels & restaurants

Neem contact op voor meer informatie

Creëer een omgeving die uw klanten inspireert

Ook dat is onze passie. We bieden onze exclusieve tapijten nu ook aan de grotere business to business markt aan. Voor interieurontwerpers, architecten, hotels en detailhandelaars in woninginrichting hanteren wij speciale tarieven. We bieden niet alleen een brede collectie aan, maar geven u ook de mogelijkheid om gebruik te maken van onze ontwerptool. Zo kunt u uw eigen creaties bedenken, passend bij de wensen en behoeften van uw klant. Wij hebben een collectie van meer dan 2.200 pantone kleuren, met eindeloze combinaties en unieke materialen. Onze adviseurs helpen u bij het maken van de juiste keuzes voor uw specifieke interieurconcept.

‘Who benefit from our quality

1 Interieurontwerpers

2 Architecten

3 Hotels

4 Detailhandelaars

Bezoek onze showroom in hartje Maastricht

Het is onze passie om de meest inspirerende omgeving voor uw klanten te creëren. Neem contact op met een van onze experts of bezoek onze showroom in hartje Maastricht. Daar bent u uiteraard van harte welkom.

Partner worden?

Heeft u interesse in een partnership? Of heeft u vragen over de mogelijkheden? Laat hier uw gegevens achter. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact op.

Menu