Bezoek de showroom

 

 

Een ware beleving

Naast het wereldberoemde Vrijthof, in hartje centrum van Maastricht ligt onze showroom. Ons Experience Center, zoals we het zelf noemen. Want hier kunt u de meest exclusieve, handgeknoopte tapijten en mooiste meubelen uit het Verre Oosten bewonderen. Tijdens onze jaarlijkse (inkoop)reizen laten we ons inspireren door het land en de cultuur. We gaan op zoek naar de meest unieke en mooiste parels. Exemplaren die op een eerlijke, duurzame manier worden gemaakt. Door de jaren heen hebben we uitstekende contacten opgebouwd met de lokale bevolking. We komen op de meest prachtige plekjes. En dat ziet u terug in onze collectie.

Wilt u onze collectie met eigen ogen bewonderen en ervaren? Of heeft u een mooi tapijt in onze webshop gezien dat u graag wilt bekijken? Onze specialisten helpen u graag in onze showroom.

Ontdek Maastricht

Combineer uw bezoek aan onze showroom zeker met een dagje Maastricht. Maastricht staat bekend om de historische allure. De klassieke en chique boetiekjes. En natuurlijk de bourgondische levensstijl. Er valt genoeg te ontdekken in Maastricht. Neem bijvoorbeeld het Vrijthof. Wereldberoemd. O.a. dankzij de concerten van André Rieu. Of breng een bezoek aan de Stokstraat. Een van de oudste buurten van Maastricht. Tegenwoordig een exclusief winkelparadijs waar Koningin Maxima geen onbekende is. Winkelen kan volop in Maastricht, met winkels zoals: Schaap en Citroen, Kiki Niesten en Marcain, etc.

Contactgegevens
Helmstraat 12,
6211 TA Maastricht
043-3212926
info@koremanmaastricht.nl

Openingstijden
Ma: gesloten
Di – vr: 10:00 – 17:30
Za: 10:00 – 17:00
Zo: meer informatie

Plan uw bezoek

Menu