Antislip ondertapijt

 

 

Met een ondertapijt van Koreman blijft uw vloerkleed strak liggen

Een vloerkleed van Koreman Exclusieve Carpets ligt veiliger en mooier en op een antislip onderkleed. Immers, hoe gladder de ondervloer, des te groter de kans dat het vloerkleed verschuift. Dat ziet er niet alleen slordig uit maar kan ook gevaarlijk zijn. Daarom beveelt Koreman in de meeste gevallen een antislip vloerkleed aan. Het is immers niet de bedoeling dat uw nieuwe vloerkleed u een smak laat maken.

De handgeknoopte vloerkleden van Koreman Maastricht zijn gemaakt van natuurlijke materialen, maar dat is geen garantie dat ze niet kunnen verschuiven. Zo verschillend als onze vloerkleden zijn, zo verschillend zijn de vloeren waar ze op gelegd worden.

Een vloerkleed op vloerbedekking van tapijt ligt meestal stroever dan op een gladde parketvloer, maar heeft dan wel het nadeel dat uw vloerkleed niet lekker strak komt te liggen. Een antislip ondertapijt voorkomt dat uw vloerkleed gaat schuiven, hobbelen, bobbelen of wegglijdt. Met een ondertapijt voor een vloerkleed ligt uw oosters vloerkleed super strak.

Antislip ondertapijt, geen overbodige luxe

Het gebruik van een antislip ondertapijt van Koreman is geen overbodige luxe voor de meeste ondervloeren. Vloeren van hout, parket, vinyl, laminaat, marmoleum, plavuizen, keramische tegels, marmer of natuursteen, zijn gebaat bij een antislip onderkleed voor een vloerkleed. Het antislip ondertapijt van Koreman is vriendelijk en veilig voor uw vloerkleed en ondervloer.

Een onderkleed antislip heeft een lichte kleefkracht op de ondervloer. Genoeg om het bovenliggende vloerkleed niet te laten verschuiven. De bovenzijde van het antislip onderkleed grijpt uw vloerkleed, als het ware, goed vast en is ongeveer 4 mm dik.

Daarnaast heeft het gebruik van een onderkleed voor een vloerkleed een positief effect op de geluidsdemping en zorgt voor extra veerkracht. Het loopt gewoon lekkerder en voelt zelfs zachter aan. Een antislip onderkleed van Koreman Exclusive Carperts is dan de beste optie voor uw vloerkleed.

Een vloerkleed ondertapijt en vloerverwarming

Steeds meer woningen hebben vloerverwarming en wat u dan niet wilt, is dat een antislip onderkleed warmte absorbeert of tegenhoudt. Een antislip ondertapijt van Koreman Maastricht gaat goed samen met vloerverwarming. Het heeft geen nadelig effect op de warmteafgifte of slijtage van uw vloerkleed.

Een antislip onderkleed voorkomt onnodige slijtage aan uw vloerkleed

Een mooi vloerkleed moet mooi blijven en daar kan een ondertapijt aan bijdragen. Een vloerkleed dat intensief wordt betreden of belopen kan enigszins zijn compacte vorm verliezen. De handgeknoopte garens kunnen wat losser van elkaar komen te liggen en dat voorkomt u met een antislip onderkleed. Dat zorgt ervoor dat van ‘uitlopen’ geen sprake is en het vloerkleed lekker strak en compact blijft. Als nieuw, zeg maar.

Een antislip ondertapijt is onzichtbaar, maar is zichtbaar beter voor uw mooie handgeweven tapijt. Vertoont uw prachtige tapijt onverhoopt toch slijtage plekken? Dan kunt u ook voor reparatie bij Koreman Maastricht terecht.

Menu