Tapijtreparatie

 

 

Tapijt reparatie is specialistisch werk

Een handgeknoopt vloerkleed kunt u meestal bij ons laten repareren. Het is afhankelijk van de aard en omvang van de schade. Het repareren van handgeknoopte vloerkleden is specialistisch werk. Reparatie van een Perzisch tapijt is heel iets anders dan een fabrieksproduct proberen te herstellen.

Onze vakkundige kent de kunst van het tapijtknopen. Hij kan niet alleen de afgesleten randen repareren, maar kan ook gaten in het tapijt weer dichtknopen met de juiste wol, zijde en in de juiste kleur. Vloerkleed reparatie is eigenlijk meer restauratie en dat is niet verwonderlijk. De handgeknoopte Oosterse vloerkleden van Koreman zijn kostbare kunststukken waar je voorzichtig mee om moet gaan. ‘Handle with care’ is ons devies.

Vloerkleed reparatie? Ga niet zelf aan de slag

Ga niet zelf aan de slag en bel geen reparateur die niet de kneepjes van het vak kent. Uw vloerkleed zal er niet mooier op worden. Perzisch tapijt reparatie is een specialisme van Koreman Maastricht. Wij zorgen ervoor dat uw vloerkleed er na de reparatie weer als nieuw uitziet.

Benieuwd hoe wij kunnen helpen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Menu