Koreman ontwerpt en realiseert al 60 jaar superieure handgeknoopte vloerkleden

 

 

Wereldspeler en trendsetter in vloerkleden

Koreman Exclusive Carpets, begonnen als kleine eenmanszaak en inmiddels uitgegroeid tot een dynamische wereldspeler. Een echt familiebedrijf dat al meer dan 60 jaar de mooiste en meest exclusieve tapijten en meubelen uit het Midden-Oosten en Azië haalt. Ons doel is duidelijk: het creëren van superieure handgemaakte luxe vloerkleden die de reputatie van Koreman waar maken. Het resultaat? Een prachtige, exclusieve collectie die niet alleen uniek is in Nederland, maar ook wereldwijd.

Duurzaam, eerlijk en betrokken

Elk tapijt heeft zijn eigen verhaal. Het ontwerp, de kleur en het handwerk weerspiegelen de passie van ons werk. Dat ziet u terug in het hele proces. Van het verzamelen van de fijnste materialen tot het toevoegen van de meest gedetailleerde elementen in het design. We willen de mooiste en meest unieke tapijten met u als klant delen. Door de jaren heen hebben we uitstekende contacten opgebouwd met de beste wevers en de lokale bevolking. Zo weten we op welke manier de tapijten worden gemaakt. Duurzaam en eerlijk. Gemaakt van unieke, natuurlijke ingrediënten. Dat vinden we belangrijk. We zijn lid van de stichting Care & Fair, de preventie van kinderarbeid. Deze stichting zorgt ervoor dat leveranciers duurzame productie toepassen voor het welzijn van hun gemeenschappen.

Plan uw bezoek

Ziet u een mooi tapijt in onze webshop die u graag wilt bekijken of wilt u geadviseerd worden in onze winkel? Kom dan langs of maak een afspraak in onze zaak in Maastricht. Onze specialisten helpen u graag en zorgen dat het tapijt voor u klaarligt. U kunt zo op uw gemak onze producten bekijken.

Menu