Over ons

Laat u inspireren in onze winkel in Maastricht

Ooit begonnen als kleine eenmanszaak is Koreman Oosters & Design uitgegroeid tot een speciaalzaak voor alles op het gebied van tapijten, exotische meubels en bijbehorende accessoires. We zijn een familiebedrijf dat vanuit passie en liefde al meer dan 50 jaar de mooiste interieurproducten uit Azië naar Nederland haalt. We nodigen u dan ook van harte uit om onze uitgebreide collectie met eigen ogen te komen bewonderen in onze winkel in Maastricht of in de webshop. U zult versteld staan van de mogelijkheden.

Het Oosten in hartje Maastricht

Onze inspirerende winkel in Maastricht staat volledig in het teken van Oosterse tapijten en meubilair uit het Verre Oosten. Een bezoek aan onze winkel is dan ook een beleving op zich waar we u graag verwonderen met een breed scala aan authentieke producten. Wist u bijvoorbeeld dat wij al onze tapijten en meubelen inkopen tijdens onze jaarlijkse inkoopreizen? Tijdens deze ontdekkingstochten reizen we af naar ateliers in heel Azië en zoeken we de mooiste tapijten en kleden uit.

Nederlandse Schatzoekers

Onze zoektocht naar prachtige authentieke tapijten en meubelen gaat helemaal terug naar de oorspronglanden in het Midden-Oosten en Azië. Door de jaren heen hebben we uitstekende contacten opgebouwd met de lokale bevolking en weten we waren we moeten zijn voor de mooiste stukken uit deze inspirerende gebieden vol cultuur. Wij zijn altijd op zoek naar de meest exclusieve stukken voor onze klanten. Dat maakt ons uniek in Nederland.

Unieke stukken

Ieder stuk in onze collectie is door ons persoonlijk uitgezocht en goedgekeurd. Onze zoektocht in het Midden-Oosten en Aziê is gericht op het bemachtigen van de mooiste exclusieve stukken beschikbaar in deze prachtige regio’s. Het resultaat hiervan is een prachtige exclusieve collectie van oosters en modern design interieur in onze webshop en winkel.

Vrijblijvende zichtzending

Soms kan het lastig inschatten zijn of het stuk dat u mooi vindt, ook mooi zal staan in de ruimte waar u het wilt plaatsen. Daarvoor hebben wij de vrijblijvende zichtzending service waarbij wij bij u thuis komen met de items die u heeft uitgekozen om zodat u kunt bekijken welk item het beste bij uw interieur past. Wij hebben ruime ervaring met het afstemmen van verschillende objecten op een bepaalde ruimte en adviseren u hier graag bij.

Door passie gedreven specialisten

Al meer dan 50 jaar zijn wij gespecialiseerd in tapijten en oosterse meubelen. Ons familiebedrijf is ontstaan uit passie en liefde voor interieurproducten uit Azië en het Midden-Oosten. Door onze jarenlange ervaring zijn wij de specialist in Nederland en kunnen wij u persoonlijk en vakkundig advies geven op het gebied van inrichting en interieur. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor professionele reparaties, restauraties en tapijtreiniging.

Kom langs of maak een afspraak

Ziet u een mooi tapijt in onze webshop die u graag wilt bekijken of wilt u geadviseerd worden in onze winkel? Kom dan langs of maak een afspraak in onze zaak in Maastricht. Onze specialisten helpen u graag en zorgen dat het tapijt voor u klaarligt. U kunt zo op uw gemak onze producten bekijken.
Maak een afspraak

Bezoekadres
Koreman Oosters & Design
Helmstraat 12
6211 TA Maastricht

043-3212926
info@koremanmaastricht.nl

Openingstijden
 • Gesloten
 • 10:00 – 18:00
 • 10:00 – 18:00
 • 10:00 – 18:00
 • 10:00 – 18:00
 • 10:00 – 17:00
 • koopzondagen

Meer weten?

Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom Koreman Maastricht
 • Goede waardering

 • Topexperts

  Onze adviseurs zijn topexperts

 • Groot assortiment

  Groot assortiment uit voorraad

 • Klantenservice

  Interieurarchitect assistentie